Så har ännu en sommar gått, denna gång under hot från Corona/ Covid-19. Hoppas att ni alla ändå har kunnat njuta av sol, bad och vackra landskap.

Sommaren är över, och nu slåss lingonen, älgjakten och höststormarna om utrymmet. Precis som det ska vara, får man anta.

Som du kanske har sett tidigare i Viggebloggen, så har vår förening genomfört årsmötet heltenligt stadgarna Där valdes följande styrelse:

Jan-Olof Jonson, ordförande, Kurt Sjölander, kassör, Jonatan Lidbom, sekreterare samt Tonny Nilsson och Hetty van der Heijden.

Föreningens ekonomi är stabil, och antalet medlemmar håller sig på ungefär samma nivåer från år till år.

En viktig uppgift för styrelseledamöterna är att lyssna på förslag från medlemmarna och vidarebefordra synpunkter till styrelsen. Ta gärna kontakt med någon du känner i styrelsen, och kom med förslag.

Vi har haft ett ordinarie styrelsemöte efter årsmötet. Där diskuterade vi om det skulle var OK att bjuda in till det utlovade stormötet. Vi var ganska snabbt överens om att det inte är läge ännu. Det skulle naturligtvis inte vara i överensstämmelse med en intresseförenings stadgaratt riskera medlemmarnas hälsa. Men vi hoppas verkligen att allt snart ska återgå till det normala.

Styrelsen ska ha ett nytt möte om 2-3 veckor. 

Och nästa gång ska jag berätta i bloggen om föreningens stora satsning just nu. Vad det är? Bilden ger en del av svaret.

Styrelsen/

J-O